DN

“Over 2 millioner studenter foretrækker plagiarismchecker.net til at holde deres arbejde fri for plagiering”.

Universiteter og uddannelsesinstitutioner er meget strenge angående plagiering , og hvis du inkluderer andre folks ord i dine tekster, uden at give ordentlig kredit, kan du risikere at blive smidt ud af dit kursus, eller værre, smidt ud af dit universitet.

plagiarismchecker.net er et gratis plagierings-kontrolprogram der giver dig mulighed for at tjekke dine stile, afhandlinger og kursusarbejder over for millioner af online websider, tidsskrifter, elektroniske bøger og papirer, som andre studerende har skrevet, med et enkelt trin

plagiarismchecker.net kontrollerer:

 • Over 14 milliarder websider
 • Over 2 millioner studenterafhandlinger
 • Tusindevis af udgivelser, inklusive tekstbogsudgivere, tidsskrift databaser, elektroniske bøger, aviser og magasiner.

plagiarismchecker.net er sikkert, pålideligt og bruges troligt af millioner af studenter, lærere og institutioner over hele verden. Og bedst af alt er plagiarismchecker.net gratis.

For at bruge plagiarismchecker.net, skal du downloade softwaren og registrere en gratis konto (det tager kun et par sekunder).  Derefter kan du tilføje dine dokumenter til plagiarismchecker.net og klikke for at scanne dem. Det er så nemt!

Download plagiarismchecker.net nu >

(?)Hvordan virker jeres plagierings detektor?

plagiarismchecker.net er en gratis plagierings-software med en  plagiarism software med en brugervenlig grænseflade, som giver dig mulighed for at scanne et eller flere dokumenter, direkte og øjeblikkeligt fra din computer. Mange typer af dokumenter understøttes, herunder de mest populære office software-filer, PowerPoint og PDF dokumenter.

Når først du har tilføjet dit dokument, vil du efter et par minutter, når scanningen er færdig, se alt matchende indhold og sammenligne det side for side med dit arbejde*. I modsætning til andre scannere, kan du se præcis hvad kilden til det matchende indhold er – så du kan nemt rette eventuelle manglende referencer. Resultaternesamles i en rapport, som du kan gemme og dele, hvis du vil.

Du kan scanne dine dokumenter så mange gange som du vil, ligemeget hvor store de er, hvilket lader dig revidere og kontrollere dit arbejde igen og igen. Du kan også scanne så ofte du vil – brugen er fuldstændigt ubegrænset.

*Hvis din stil matcher en anden students stil, vises den anden students stil ikke af fortrolighedsårsager – istedet vil vi vise den procentdel der matcher.

Download plagiarismchecker.net nu >

(?) Hvorfor er plagiarismchecker.net bedre end andre scannere?

 • Det er gratis
 • Det virker virkeligt – prøv det!
 • Alle opdateringer er gratis
 • Du kan scanne så mange dokumenter som du vil, ligemeget deres størrelse
 • Du kan scanne mange forskellige typer dokumenter
 • Du kan scanne og genscanne det samme dokument så ofte du vil
 • Det kontrollerer milliarder af websider, papirer og udgivelser, herunder over 2 millioner dokumenter, som ingen andre scannere har adgang til
 • Det bruger .net teknologi som er overlegent i nøjagtighed i forhold til den teknologi der anvendes af rene online scannere
 • Ud over at se at dit arbejde har matchende indhold til en kilde, kan du se kilden og det relevante indhold, i modsætning til andre scannere
 • Vi tager ikke din stil og sælger den, som andre firmaer der tilbyder såkaldte “gratis’ scannere gør
 • Vi spilder ikke din tid med ekstra gimmicker som stavekontrol og grammatik tjek, som du lige så nemt kan udføre i dit tekstbehandlingsprogram
 • Det er udviklet af et pålideligt, registreret firma i England (læs mere om os nedenunder)

Download plagiarismchecker.net nu >

(?) Hvilke sprog st øtter plagiarismchecker.net?

plagiarismchecker.net kan effektivt scanne ethvert dokument skrevet med et sprog der bruger det latinske alfabet. Vi kan ikke garantere plagiarismchecker.nets effektivitet på dokumenter skrevet med andre skrivesystemer .

(?) Er plagiarismchecker.net plagiering scanneren sikker?

plagiarismchecker.net plagiering scanneren er hurtig, sikker og pålidelig. Efter du scanner dit arbejde, vil vi gemme det sikkert i vores database for at kunne sammenligne fremtidige scanninger med det. Hvis andre brugere scanner et dokument der matcher dit dokument, vil de ikke kunne se dit arbejde – de vil kun kunne den procentdel der matcher dit arbejde. Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer og behandler dit arbejde på vores primære webside.

Download plagiarismchecker.net nu >

 (?) Hvem skabte plagiarismchecker.net?

plagiarismchecker.net plagiering kontrol blev udviklet af et engelsk uddannelses servicefirma; plagiarismchecker.net Limited, i første omgang til brug for deres interne hold. plagiarismchecker.net er et etableret, registreret engelsk firma (Registreringsnummer: , Moms Registreringsnummer: ), licenseret under Consumer Credit Act (Licensnummer: ) og en Registreret Data Kontrollør (Nummer: ).

Da plagiarismchecker.net besluttede at åbne deres software til deres studenter og forskere, blev de overvældet over responsen og plagiarismchecker.net blev nødt til at omstrukturere for at imødekomme den store efterspørgsel. Nu er plagiarismchecker.net et af de mest populære valg i verden for plagiering afsløring, med en enorm tilstedeværelse i hele USA, Storbritannien, Malaysia, Indien, Pakistan, Canada, Holland, Irland, Den Dominikanske Republik, Singapore, Brasilien, Sri Lanka, De ForenedeArabiske Emirater, Hong Kong, Spanien, Indonesien, Australien, Tyskland, Frankrig og Saudi-Arabien.

plagiarismchecker.nets hold giver også professionel karaktergivning, redigering og korrekturlæsnings service, der bliver udført af kvalificerede instruktører der har erfaring i at hjælpe studenter med at opnå bedre resultater på bachelor-og kandidatniveau.

Download plagiarismchecker.net nu > 

(?) Arbejder i med Universiteter?

Ja, vi tilbyder betalte brugerdefinerede licenser – disse er ofte brugt af lærere og uddannelsesinstitutioner på udkig efter et mere realistisk og overkommeligt alternativ til vores rivaler på markedet. Vilkårene for disse licenser kan skræddersyes til den enkelte bruger og er dermed ofte mere attraktivt end de belastende vilkår, som andre selskaber kræver

Vi er i stand til at indarbejde lærernes og Universiteternes egne biblioteker af dokumenter (foreksempel gamle stile) i scanningen og disse opbevares sikkert, og vil kun være til rådighed for denne brugers behov og sammenligning.