NL

“Meer dan twee miljoen studenten vertrouwen op plagiarismchecker.net om hun werk vrij te houden van plagiaat”.

Universiteiten en opleidingsinstituten zijn zeer strikt voor wat betreft plagiaat en als u de woorden van anderen opneemt in uw schriftelijk werk zonder hen de juiste erkenning te geven, kan het zijn dat u uit de cursus gezet wordt, of erger nog, van de universiteit verwijderd wordt.

plagiarismchecker.net is een gratis plagiaatcontrole waarmee u met één simpele stap uw opstellen, proefschriften en cursuswerk kunt vergelijken met miljoenen online webpagina’s, tijdschriften, elektronische boeken en verslagen die andere studenten hebben geschreven.

plagiarismchecker.net controleert:

 • Meer dan 14 miljard webpagina’s
 • Meer dan twee miljoen verslagen van studenten
 • Duizenden populaire publicaties waaronder tekstboekuitgevers, tijdschriftdatabases, elektronische boeken, kranten en tijdschriften

plagiarismchecker.net is veilig en wordt vertrouwd door miljoenen studenten, docenten en instituten over de hele wereld.  Het beste is dat plagiarismchecker.net gratis is.

Om plagiarismchecker.net te gebruiken hoeft u alleen de software te downloaden en u aan te melden voor een gratis account (dit neemt slechts enkele seconden in beslag). Voeg daarna uw document toe aan plagiarismchecker.net en klik om het te scannen. Zo eenvoudig is het!

Download plagiarismchecker.net nu >

(?) Hoe werkt uw plagiaatdetector?

plagiarismchecker.net is gratis plagiaatsoftware met een eenvoudige interface waarmee u één of meerdere documenten kunt scannen, wat direct vanaf uw computer gedaan wordt. Het programma ondersteunt veel verschillende documenten, inclusief de meest populaire kantoorbestanden, powerpoint- en pdf-documenten.

Wanneer u een document toevoegt, kunt u een aantal minuten nadat de scan is voltooid zien of er overeenkomende inhoud is en die vergelijken met uw werk*. In tegenstelling tot andere scanners kunt u precies zien wat de bron van de overeenkomende inhoud is zodat u ontbrekende referenties eenvoudig kunt corrigeren. De resultaten worden verzameld in een verslag dat u kunt opslaan en delen als u wilt.

U kunt uw documenten zo vaak scannen als u wilt, ongeacht de grootte van het bestand, waardoor u wijzigingen kan aanbrengen en uw werk opnieuw kan controleren. U kunt zo vaak scannen als u wilt, het gebruik is volledig ongelimiteerd.

*Indien uw opstel overeenkomt met die van een andere student, dan zullen wij het opstel van de andere student vanwege vertrouwelijkheidredenen niet tonen. In plaats daarvan tonen wij het percentage van overeenkomsten.

Download plagiarismchecker.net nu >

(?) Waarom is plagiarismchecker.net beter dan andere scanners?

 • Het is gratis
 • Het werkt echt, probeer het uit!
 • Alle updates zijn gratis
 • U kunt zoveel documenten scannen als u wilt, ongeacht de grootte
 • U kunt veel verschillende soorten documenten scannen
 • U kunt hetzelfde document zo vaak u wilt scannen en opnieuw scannen
 • Het controleert miljarden webpagina’s, verslagen en publicaties, inclusief meer dan twee miljoen documenten waar andere scanners geen toegang tot hebben
 • Het maakt gebruik van .net-technologie die qua nauwkeurigheid superieur is aan de technologie die gebruikt wordt door online scanners
 • U kunt niet alleen zien of inhoud uit uw werk overeenkomt met inhoud van een bron, maar ook de bron en de inhoud in de context, wat u bij andere scanners niet kan zien
 • We verkopen uw opstellen niet, zoals andere bedrijven doen die zogenaamde “gratis” scanners aanbieden
 • Wij verspillen uw tijd niet met extra foefjes zoals spellings– en grammaticacontroles die u eenvoudig uit kunt voeren met uw tekstverwerkingssoftware
 • Het is ontworpen door een vertrouwd en geregistreerd bedrijf in het VK (u kunt hieronder meer over ons lezen)

Download plagiarismchecker.net nu >

(?) Welke talen ondersteunt plagiarismchecker.net?

plagiarismchecker.net is effectief in het scannen van documenten die geschreven zijn in talen die gebruik maken van het Latijnse alfabet. We kunnen de effectiviteit van plagiarismchecker.net niet garanderen wanneer het gebruikt wordt voor documenten die geschreven zijn in andere schrijfsystemen.

(?) Is de plagiarismchecker.net plagiaatscanner veilig?

De plagiarismchecker.net plagiaatcontrole is snel en veilig. Nadat u uw werk hebt gescand, slaan wij het op in onze database om toekomstige scans hiermee te vergelijken. Indien een andere gebruiker een document scant dat overeenkomt met uw document, krijgt de gebruiker uw werk niet te zien. Hij of zij als zal alleen te zien krijgen welk percentage overeenkomt met uw werk. Op onze website staat meer informatie over hoe we uw werk opslaan en verwerken.

Download plagiarismchecker.net nu >

  (?) Wie heeft plagiarismchecker.net gecreëerd?

De plagiarismchecker.net plagiaatcontrole is ontworpen door een Brits bedrijf dat zich bezighoudt met opleidingsdiensten, plagiarismchecker.net Limited, oorspronkelijk voor het gebruik door het inhouse team.  plagiarismchecker.net is een gevestigd, geregistreerd Brits bedrijf (registratienummer: , BTW-registratienummer: ), gelicentieerd onder de Consumer Credit Act (licentienummer: ) en een Registered Data Controller (Nr: ).

Toen plagiarismchecker.net besloot de software beschikbaar te stellen aan zijn studenten en onderzoekers kreeg het ontzettend veel reacties en moest plagiarismchecker.net aangepast worden om te voldoen aan de extreme vraag. Tegenwoordig is plagiarismchecker.net één van de meest populaire keuzen op het gebied van plagiaatdetectie met een grote aanwezigheid in de VS, VK, Maleisië, India, Pakistan, Canada, Nederland, Ierland, de Dominicaanse Republiek, Singapore, Brazilië, Sri Lanka, de Verenigde Arabische Emiraten, Hongkong, Spanje, Indonesië, Australië, Duitsland, Frankrijk en Saoedi-Arabië.

Het team van plagiarismchecker.net levert ook professionele beoordelings-, redigeer- en correctiediensten die uitgevoerd worden door gekwalificeerde sprekers die ervaring hebben met het helpen van studenten om meer te bereiken op undergraduate- en postgraduateniveau.

Download plagiarismchecker.net nu > 

(?) Werkt u samen met universiteiten?

Ja, wij leveren betaalde, aangepaste licenties. Deze worden vaak gebruikt door docenten en opleidingsinstellingen die op zoek zijn naar een realistischer en meer betaalbaar alternatief voor onze marktrivalen turnitin. De voorwaarden van deze licenties kunnen aangepast worden aan de behoeften van de individuele gebruiker. Hierdoor zijn ze vaak interessanter dan de zware voorwaarden die andere bedrijven hanteren.

Wij kunnen de bibliotheken met documenten van docenten of universiteiten in de scan opnemen en deze worden veilig bewaard voor het gebruik en vergelijking door alleen die gebruiker.

Neem contact met ons op >