RO

„Peste 2 milioane de studenţi au încredere în plagiarismchecker.net pentru a le proteja munca de plagiat”

Universităţile şi instituţiile de educaţie sunt foarte stricte în privinţa plagiatului , iar dacă introduceţi cuvintele altora în propriile lucrări fără a menţiona acest lucru cum se cuvine, vă puteţi afla în situaţia de a fi eliminaţi de la curs sau, mai rău, de a fi daţi afară din universitate.

plagiarismchecker.net este o aplicaţie gratuită de detectare a plagiatului care vă permite să vă verificaţi eseurile, disertaţiile şi temele de lucru comparându-le cu milioane de pagini de internet, jurnale, cărţi electronice şi lucrări ale altor studenţi într-un mod foarte simplu.

plagiarismchecker.net verifică:

 • Peste 14 miliarde de pagini de internet
 • Peste 2 milioane de lucrări ale studenţilor
 • Mii de publicaţii de top, incluzând edituri, baze de date cu jurnale, cărţi electronice, ziare şi reviste

plagiarismchecker.net este sigur, securizat şi se bucură de încrederea a milioane de studenţi, profesori şi instituţii din întreaga lume. Dar mai presus de orice, plagiarismchecker.net este gratuit.

Pentru a utiliza plagiarismchecker.net trebuie doar să descărcaţi programul şi să vă creaţi un cont gratuit (durează numai câteva secunde). Apoi introduceţi documentul în plagiarismchecker.net şi faceţi clic pentru a scana. Asta este tot!

Descărcaţi plagiarismchecker.net acum >

(?) Cum funcţionează detectorul de plagiat?

plagiarismchecker.net este un program gratuit pentru plagiat cu o interfaţă uşoară, care vă permite să introduceţi unul sau mai multe documente pentru o scanare instantanee, de pe calculatorul propriu. Sunt acceptate mai multe tipuri de documente, inclusiv cele mai populare fişiere Office, documente PowerPoint şi PDF.

În câteva minute de la adăugarea documentului, când scanarea este completă, veţi putea depista orice conţinut care se aseamănă şi îl veţi putea compara direct cu lucrarea proprie*. Spre deosebire de alte scanere, puteţi vedea exact unde se află sursa conţinutului care se aseamănă – astfel încât puteţi completa cu uşurinţă orice referinţe care lipsesc. Rezultatele sunt colectate într-un raport pe care îl puteţi salva şi partaja dacă doriţi.

Vă puteţi scana documentul de câte ori doriţi, indiferent de mărimea acestuia, având posibilitatea de a vă modifica şi verifica lucrarea în mod repetat. De asemenea, puteţi scana oricât de des – utilizarea fiind complet nelimitată.

*Dacă eseul dumneavoastră se aseamănă cu cel unui alt student, noi nu afişăm eseul studentului din motive de confidenţialitate – afişăm doar procentul în care se aseamănă.

Descărcaţi plagiarismchecker.net acum >

(?) De ce este plagiarismchecker.net mai bun decât alte scanere?

 • Este gratuit
 • Chiar funcţionează – încercaţi-l!
 • Toate actualizările sunt gratuite
 • Puteţi scana oricâte documente doriţi, indiferent de mărimea lor
 • Puteţi scana multe tipuri diferite de documente
 • Puteţi scana şi rescana acelaşi document de câte ori doriţi
 • Sunt verificate miliarde de pagini de internet, ziare şi publicaţii, inclusiv peste 2 milioane de documente la care niciun alt scaner nu are acces
 • Foloseşte tehnologia .net, superioară ca precizie celei utilizate de scanerele exclusiv online
 • Spre deosebire de alte scanere, pe lângă constatarea conţinutului comun între lucrarea dumneavoastră şi o altă sursă, puteţi vedea sursa şi conţinutul în context
 • Nu vă reţinem eseul pentru a-l vinde, cum fac alte companii care oferă aşa-zise scanere gratuite
 • Nu vă irosim timpul cu alte trucuri precum verificarea gramaticală sau a ortografiei, pe care le puteţi realiza cu uşurinţă în aplicaţia proprie de procesare de text
 • A fost creat de o companie de încredere, cu sediul în Marea Britanie (citiţi mai multe despre noi mai jos)

Descărcaţi plagiarismchecker.net acum >

(?) Pentru ce limbi poate fi folosit plagiarismchecker.net ?

plagiarismchecker.net este eficient în scanarea oricărui document scris în orice limbă care foloseşte alfabetul latin. Nu putem garanta eficienţa programului plagiarismchecker.net atunci când este folosit la documente redactate în alte sisteme de scriere.

(?) Cât de sigur este detectorul de plagiat plagiarismchecker.net?

Detectorul de plagiat plagiarismchecker.net este rapid, sigur şi securizat. După ce vă scanaţi lucrarea, noi o stocăm în condiţii de siguranţă în baza noastră de date în scopul de a o compara cu alte scanări viitoare. În cazul în care un alt utilizator scanează un document care se potriveşte cu documentul dumneavoastră, acesta nu vă va vedea lucrarea – va vedea doar procentul în care se potriveşte cu propria lucrare. Pe site-ul nostru principal puteţi citi mai multe despre modul în care vă stocăm şi procesăm lucrarea.

Descărcaţi plagiarismchecker.net acum >

(?) Cine a creat plagiarismchecker.net?

Iniţial, detectorul de plagiat plagiarismchecker.net a fost dezvoltat de către o companie de servicii educaţionale din Marea Britanie, numită plagiarismchecker.net Limited, pentru a fi utilizat de echipa sa internă. plagiarismchecker.net este o companie înfiinţată şi înregistrată în Marea Britanie (cu numărul de înregistrare şi cod fiscal ), licenţiată în conformitate cu Consumer Credit Act (Legeaprivind creditul deconsum, licenţa numărul ) şi prelucrător autorizat de date cu caracter personal (nr. ).

Atunci când plagiarismchecker.net a decis să pună softul la dispoziţia studenţilor şi cercetătorilor săi, a fost copleşită de reacţie, iar plagiarismchecker.net a trebuit să fie reproiectat pentru a face faţă cererii excesive. În prezent, plagiarismchecker.net este una dintre opţiunile de top la nivel mondial în domeniul detectării plagiatului, cu o prezenţă uriaşă în SUA, Marea Britanie, Malaiezia, India, Pakistan, Canada, Olanda, Irlanda, Republica Dominicană, Singapore, Brazilia, Sri Lanka, Emiratele Arabe Unite, Hong Kong, Spania, Indonezia, Australia, Germania, Franţa şi Arabia Saudită.

Echipa plagiarismchecker.net oferă, de asemenea, servicii profesionale de corectură, notare şi editare, prestate de lectori calificaţi, cu experienţă în dezvoltarea studenţilor la nivel universitar şi postuniversitar.

Descărcaţi plagiarismchecker.net acum > 

(?) Lucraţi cu universităţile?

Da, oferim licenţe personalizate cu plată – acestea sunt utilizate adesea de cadrele didactice şi instituţiile educaţionale care îşi doresc o alternativă mai realistă şi accesibilă faţă de concurenţii noştri de pe piaţă, turnitin. Termenii acestor licenţe pot fi adaptaţi pentru utilizatorul individual, fiind adesea mai atractivi decât termenii împovărători impuşi de alte companii.

Putem să integrăm în procesul de scanare propriile colecţii de documente ale universităţilor sau cadrelor didactice (cum ar fi eseuri din trecut), iar acestea sunt stocate în siguranţă în vederea accesării şi comparării lor doar de către utilizatorul respectiv.